Facebooktan İnstagram Hesabını Silme

Facebooktan İnstagram Hesabını Silme

 Facebooktan İnstagram Hesabını Silme

Facebooktan İnstagram Hesabını Silme, Facebook ve İnstagram hesabınız arasında ilişki kurmuşsanız, gönderilerinizi aynı anda iki farklı platformda da paylaşabilirsiniz. Facebook’tan İnstagram hesabını silmek istediğinizde ise belli başlı adımları uygulamanız yeterli olacaktır. Bunun için öncelikli olarak Facebook hesabınıza giriş yaparak ayarlar>uygulamalar>hesap bağlantısını izleyin. Bu ekranda bağlı hesaplara tıkladıktan sonra İnstagram yazısına dokunarak, aşağıdaki resimdeki gibi bağlantıyı kaldır yazısını seçin.

facebook instagram bağlantısı kaldırma

facebook instagram bağlantısı kaldırma

İşleme onay vermeniz halinde ise iki sosyal medya platformu arasındaki bağlantıyı kaldırmış olursunuz. Eğer yeniden bu iki hesabı eşlemek isterseniz aynı adımları izleyerek hesap ekle butonu üzerinden İnstagram hesabınızı ilgili platforma ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda Facebook hesabınızı farklı sosyal medya sitelerine bağlayarak gönderilerinizi bu platformlarda da tek tıkla paylaşabilirsiniz.

Eğer yukarıdaki adımlar sizlere çözüm olmadıysa, sorunuzu konu altına ayrıntılı olarak yazınız. Kısa sürede sorunuz cevaplanacaktır. Facebook ile ilgili daha çok sorunun çözümü için Facebook Hataları sayfamızı ziyaret ediniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.